Photography by Andy Stagg

info
×

VILLA WALALA has been commissioned by London Design Festival 2017 in partnership with Broadgate.


Taking inspiration from bouncy castles and Memphis movements shapes and patters, Villa Walala is a site specific installation designed for Exchanged Square London. This location is a well known meeting place for office workers. Otherwise a grey square behind Liverpool Street Station, the project aims to visually dominate and bring colour and joy to the space.


Core team

Creative director: Camille Walala
Creative Producer: Julia Jomaa
Architectural Designer: Ioana Lupascu


Production
Fabrication and installation: Mega Inflatables
Vinyl graphics: GoVisual

Photography is by Andy Stagg


Features

Creative Review, Dezeen

Photography by Andy Stagg
info
×
Photography by Andy Stagg
info
×
Photography by Andy Stagg
info
×
Photography by Andy Stagg
info
×
Photography by Andy Stagg
info
×

Photography by Andy Stagg

info
×

Initial renders


info
×
Using Format